Kada je reč o hotelskom doručku, neki imaju malo neobičniji ukus.
Istraživanje je sprovedeno kod 6.600 vlasnika ugostiteljskih objekata, a od njih se tražilo da podele neke od najneobičnijih zahteva za doručak koje su primili ove godine.
Kajgana na tostu... bez jaja (ispostavilo se da je reč o 'kajgani' od tofu sira)
Kornfleks u pivu
Jogurt sa biberom
Tanjir prženog luka
Vindalu (popularno indijsko jelo nalik gulašu) sa kraljevskim kozicama i kuvano jaje
Par režnjeva slanine u ovsenoj kaši
Odrezak sa špagetama
Biskviti od žitarica sa marmajtom (slani namaz od ekstrakta kvasca)
Miso supa
Kari omlet
Dimljeni losos sa braon sosom
Musli bez mleka
Piletina sa salatom i povrćem
Pakovanje testenina i tegla sosa od paradajza sa belim lukom (gost je sam u sobi skuvao pastu za doručak)
Dimljeni losos sa kajganom... za psa
"Piletina, odrezak, pasta s lukom i kari svakako su neobičan izbor za doručak. Ali, pretpostavljam da je to jedna od čari odmora - možete da uživate u čemu god hoćete u bilo koje doba dana", izjavio je direkto Eviivoa Tomas Meset.
"Ipak, jedna od najvećih misterija je kako je neko uspeo da pojede suve biskvite sa marmajt namazom. Pokušali smo to da uradimo u kancelariji. Ne samo da ima loš ukus, već je potrebno 19 minuta da se sažvaće!", dodao je.
Inače, anketa je pokazala da 63 odsto gostiju u britanskim hotelima preferira tradicionalni engleski doručak, dok 17 odsto ljudi bira kontinentalne verzije, poput pšeničnih pahuljica i muslija sa mlekom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: B92.net
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem