Predstavljamo najekonomičniji recept za gurmanske obroke.

Od ovog ekonomičnog recepta za možete od jedng kilograma mesa napraviti pikantnu smesu koju možete koristit kad god vam je potrebno mleveno meso.
Potrebno je:
420 g pasulja iz konzerve
1 kg mlevenog junećeg mesa
2 jajeta, blago umućena
1 crni luk, sitno iseckan
4 čena belog luka, sitno iseckana
pola šolje usitnjenog peršuna
kašičica soli
1/2 kašičice bibera
Pogledajte i Kako da napravite savršene ćufte
Pasulj nemojte cediti i izgnječite ga viljuškom. Dodajte mleveno meso, jaja, luk, beli luk, peršun, so i biber i sve dobro promešajte.
Podelite smesu u dve porcije. Smesu možete odmah iskoristiti i napraviti od nje pljeskavice, ćufte, dodati u sos za špagete... Ukoliko želite, smesu čuvajte u frižideru 1 dan ili u zamrzivaču mesec dana.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa