Ako nemate višnje i maline su dobro došle!
Sastojci:
4 jaja
100 g šećera
1,5 čaša brašna (čaša od jogurta 200 g)
1/2 čaše griza
100 ml ulja
korica limuna ili narandže
1 jogurt (200 ml)
100-200 g višanja
1 puna čaša kakaa ili kafe
1 prašak za pecivo
Pogledajte i Brza plazma torta koja se ne peče (VIDEO)
Priprema:
1. Umutiti belanca pa dodati žumanca, zatim ulje, brašno i griz izmešano sa praškom za pecivo i jorugrt, pa sve lepo izjednačiti.
2. Podeliti na dva dela u jedan dodati kakao. Sipati u kalupe za mafini do pola svetli deo, pa raspodeliti višnje, pa preliti sa delom mase u koji ste stavili kakao deo.
3. Peći na 200 stepeni C oko 30 min.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus