Sastojci:
3 jaja
300 g pelata
1 luk
1 crvena paprika
1 čen belog luka
1 kašika maslinovog ulja
100 g slanine
kurkuma, mlevena crvena paprika, majčina dušica, peršun, so i biber
Pogledajte i OVO je doručak Gordona Remzija za kojim je internet poludeo (VIDEO)
Priprema:
Naseckajte luk, beli luk i papriku. Slaninu isecite na koskice. U dubokom tiganju na maslinovom ulju popržite slaninu, dodajte luk i pržite oko pet minuta. Dodajte papriku i pržite dok malo ne omekša, pa dodajte usitnjeni beli luk. Ubacite paradajz, so, biber i začine. Poklopljeno dinstajte oko 10 minuta, pa izlijte u sos jaja.
Kuvajte poklopljeno još desetak minuta, dok se jaja ne stisnu. Pospite majčinom dušicom i peršunom pa poslužite sa zagrejanim hlebom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: punkufer
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus