Za koru: Pomešati u činiji prezle, ulje, šolju šećera i vanilin secer i podeliti na dva. Jednu polovinu rasporediti na dno podmazanog pleha a drugu ostaviti za kraj.
Za fil: Staviti mleko da se kuva sa 16 kašika šećera. Kad provri, skloniti sa vatre i staviti jedno umućeno jaje i jedan ceo margarin u mleko da se istopi i dodati griz. Kada se zgusne, sve preliti preko donje kore. Šljive iseckati na krupne komade i utisnuti po filu. Preko šljiva razvuci drugi deo kore. Staviti u rernu da se peče 1h na 180 stepeni. Prijatno!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus