Umutiti žumanca sa šećerom dodati brašno izmešano sa pecivom ,kakao, vanilu, mleko i ulje. Sve dobro izmešati i peći u podmazanom plehu na 180 stepeni C 30 min. Umutiti belanca vanilu u čvrst šne. Želatin potopiti u posudicu sa 4 kašike mlake vode izmešati i posle 3 minuta ubaciti u umućen šne i mutiti još 3-4 min. Kad je biskvit pečen izvaditi ga pa preko njega dodati umućena belabca i vratiti u rernu i smanjiti rernu na 140 stepeni i sušiti šoš 15 min. Gotov kolač preliti glazurom od čokolade. Ohladjen služiti i sladiti se. Pogledajte VIDEO ovoga recepta u detalje: https://www.youtube.com/watch?v=7CDiQgW3IhE


Sastojci:

Kora: 6 žumanaca 10 kašika šećera 6 kašika brašna 3 kašike kakao 1 vanila 1/2 peciva 200 ml. mleka 100 ml. ulja Fil: 20 kašika šećera 6 belanaca 1 vanila 1 kašika želatina Glazura: 150-200 gr čokolade 3 kašike ulja