1. Odvojiti belanca od žumanaca, pa ih ulupati u čvrst šne. Zatim dodati žumanca, brašno izmešati sa kakaom i pecivom pa dodati u prethodnu smesu i na kraju dodati ulje.
2. Sve lepo izjednačiti pa sipati u pleh (28 sm) i peći na 180 stepeni oko 20 min.
3. Ohlađenu koru preseći na pola.
4. U mleko dodati šećer, vanilin šećer pa staviti da provri. Izmešati kakao i brašno pa sipati malo mleka, razmutiti i zakuvati da provri, dobro izmešati žicom da se ne zgrudva i ostaviti da se ohladi.
5. Margarin umutiti pa kad se fil ohladi sjediniti tako što ćete dodavati kašiku po kašiku fila u margarin, nikako obrnuto. Pola fila sipati na presečeni biskvit, pokriti drugom polovinom pa isfilovati ostatkom fila.
6. Ukrasiti rendanom čokoladom po želji…
Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs