1. Pomešajte puding, kakao, šećer i gustin sa 100 ml mleka, a ostatak stavite da provri.


Sastojci:

36 komada plazma keksa

600 ml mleka + 100 ml za umakanje keksa

1 puding od čokolade ili vanile

5 kašika šećera

3 kašike gustina

2 kašike kakaoa

125 g margarina

2. Kad provri zakuvajte umućenu smesu i mešajte dok se ne zgusne.

3. Kad se zgusne sklonite sa vatre, pa dodajte margarin u vrelo i mešajte dok se ne sjedini i ne umuti.

4. U usku posudu za hleb stavite kesu, pa složite 12 komada plazma keksa umočenog u mleko, pa preko njega prelijte 1/3 fila.

5. Postupak ponovite još dva puta.

6. Poklopite vrhovima kese pa stavite u frižider da se stegne.

7. Kad se stegne okrenite na tacnu i dekorišite po želji.

Izvor: Haber.ba