1. Zagrejte rernu na 180C. 


Sastojci:

1/2 šolje putera 

2/3 šolje čokolade za kuvanje (3- 4 reda)

1 jaje

2/3 šolje braon (može i običnog) šećera

1 zrela izgnječena banana

pola kašike ekstrakta od vanile

malo soli 

2/3 šolje brašna

2. Pomešajte istopljeni puter i istopljenu čokoladu.

3. U posebnu činiju umutite jaje, dodajte šećer, izgnječenu bananu, vanila ekstrakt, malo soli. Zatim dodajte otopljenu čokoladu i puter i na kraju brašno. Dobro promešajte. 

4. Izlijte u pleh u kom ste stavili papir za pečenje i pecite oko 30 minuta.

Napomena: Ovaj branuni neće narasti, a možete ga poslužiti sa voćem ili kafom. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa