1. Zagrejte rernu na 180C.
2. Pomešajte istopljeni puter i istopljenu čokoladu.
3. U posebnu činiju umutite jaje, dodajte šećer, izgnječenu bananu, vanila ekstrakt, malo soli. Zatim dodajte otopljenu čokoladu i puter i na kraju brašno. Dobro promešajte.
4. Izlijte u pleh u kom ste stavili papir za pečenje i pecite oko 30 minuta.
Napomena: Ovaj branuni neće narasti, a možete ga poslužiti sa voćem ili kafom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus