Margarin omekšati ,dodati šećer koricu limuna i pomorandže, vanilin šećer, brašno, pola praška za pecivo i vodu i zamesiti glatko testo. Podeliti ga na pola. U jednu polovinu doodati kašiku kakaa pa dobro izjednačiti.


Sastojci:

300 gr brašna 4 kašike vode 120 gr. prah šećera korica limuna i pomorandže 1 vanilin šećer 1/2 praška za pecivo 1 kašika kakao

Tamno testo razviti za pola sm pa čašom vaditi krofnice. To isto uraditi i sa svetlim testok. Redjati svetli krugm do njega tamnu pqa svetlu i tamnu kao na (VIDEU) Krugove polako uviti u rolnicu i podeliti na pola

Gornji deo malo latice cveta razvući i redjati u pleh u koji ste stavili peh papir.. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni C oko 30 min da zarumene.

Služiti tople, a odlični su i kad se ohlade.