1. Mleko, margarin i šećer pomešajte pa stavite na vatru da se margarin otopi.
2. Kada sve prokuva dodajte keks, čokoladu i orahe pa ostavite da se čokolada otopi i da sve vri 2 – 3 minute. 3. Sklonite sa vatre pa odmah mažite obladne.
4. Na kraju preko oblandi stavite nešto, poput tepsije ili daske za seckanje, po celoj dužini da se ona lepo zalepi.
Ostavite tako da se ohladi pa isecite i poslužite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Brzi kolači
Potpuno novo na tržištu: Brzi i hranljivi obroci sada dostupni u vidu Argeta salata
Kremasti tiramisu rolat
Čokoladna Prag torta
Kako da napravite posnu pitu sa prazilukom i šargarepom
Posne sarme sa povrćem