1. Uključite rernu na 180 stepeni.
2. Dobro promešajte sve suve sastojke za biskvit - brašno, prašak za pecivo i so.
3. U drugu posudu sipajte omekšali puter i šećer i promešajte. Postepeno dodajte belanca, a zatim i vanilu i mleko. Mešajte dok se svi sastojci lepo ne spoje.
4. Dodajte polovinu smese sa brašnom tečnim sastojcima, promešajte, a zatim polako dodajte i ostatak suvih sastojaka.
5. Gotovu smesu podelite na onoliko delova koliko planirate različitih kora u boji i dodjate jestive boje.
6. Svaka kora u boji se peče oko 15 minuta. Čačkalicom proverite da li je kora pečena.
7. Za fil umutite šećer u prahu, puter, pavlaku i vanilu dok ne dobijete laganu masu. Ako vam se čini da je previše redak fil, dodajte još šećera u prahu.
8. Ređajte ohlađene kore u boji jednu preko druge, a između njih filujte belim umućenim filom.
9. Ostatkom belog fila nafilujte celu tortu i dekorišite po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus