1. Mleko skuvati sa 7 kašika šećera pa tu ukuvati puding i u vrelo dodati čokoladu i dobro izmešati. Kad se dobro ohladi dodati umućen margarin koji ste pre toga izmešali sa ostatkom šećera . 


Sastojci:

1/2 l mleka

200 g šećera

2 pudinga od vanile

150 g čokolade (bele)

125 g putera (margarina)

1 pakovanje piškota (veće)

1 pavlaka (kisela)

300 g šlag kreme

250 g šlag pene

1 konzerva ananasa (manja)

2. Umutiti šlag kremu pa u nju dodati pola pavlake.

3. Obruč za pečenje torte staviti na poslužavnik pa u njega poređati prvo pakovanje piškota koje ste umočili u sok od ananasa.Njih premazati žutim kremom. Zatim drugo pakovanje piškota. Na njih staviti prvi deo bele kreme, pa poređati ananas, pa drugi deo bele kreme. Odozgo  staviti umućen šlag (pena). Dekorisati po želji.

Izvor: Kod bake u gostima