1. Ulupati jaja žicom sa šećerom, pa dodati ulje i mleko i izmešati. Na kraju dodati brašno i prašak za pecivo pa sve sjediniti i istresti u okruglu šerpu pa peći na 180 stepeni 30-40 minuta.
2. Pečen i ohladjen biskvit podeliti na tri dela.
3. Staviti mleko da provri, uzeti malo pa razmutiti brašno, kakao i šećer pa zakuvati kad mleko provri i mešati.
4. Ostaviti da se ohladi pa ulupati margarin ručno i dodati kremu pa izmešati žicom.
Ili u vruć krem staviti samo 1/4 margarina.
5. Za prelivanje pomešati melko, šećer i kakao, ugrejati da se sve rastopi pa prskati tom smesom kore.
6. U šerpu u kojoj se pekao biskvit staviti prvu koru pa je isprskati mlekom, staviti pola krema, preklopiti drugom korom, ponoviti postupak i prekriti trećom korom koju takodje isprskamo ostatkom mleka.
7. Ostaviti u frižideru sat vremena pa okrenuti na tacnu.
8. U ono vreme oni su istim kremom omazivali celu tortu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: brzikolaci.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus