Jednostavan recept za pitu sa breskvama i filom od pudinga zasladiće vas nakon ručka. Za pripremu vam treba nekoliko jednostavnih sastojaka, a ukus je toiliko božanstven da ćete ga često pripremati.
Iskoristite sezonu ovih sočnih voćki i uživajte u najlepšim poslasticama.
Sastojci:
Za 1 rolat
- 3 - 4 lista gotovih kora
- 1 puding po izboru
- 400 ml mleka
- šećer po želji
- 300 g breskvi
- 100 g suvog grožđa
- ulje
Priprema:
Kore premazati uljem pa staviti jednu preko druge, na zadnju u dnu staviti kuvan puding u mleku izmešan sa suvim grožđem. Poređati breskve, ako su manje cele ako su veće po pola i uviti u rolat. Peći na 200 stepeni oko 45-50 minuta. Seći kad se sasvim ohladi. Po želi posuti vanilin šećerom i prah šećerom.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE