BRZI RUČAK ZA ČISTU DESETKU: Food blogerka Milica nam je dala svoj recept za najmekše i najsočnije šnicle iz rerne VIDEO

Probajte najmekše i najsočnije šnicle iz rerne po receptu food blogerke Milice!

Milica Radović


Kad nemate puno vremena, a volite domaća jela sa svim onim lepim aromama koje se stvore kada se hrana malo duže kuva, predlažemo vam da probate šnicle po receptu naše poznate food blogerke Milice Radović, koja je na Instagramu poznata pod imenom zalogaj_mr. Recepti koje nam ekskluzivno daje i snima su uvek savršeni, pita sa sirom koju smo nedavno objavili je nešto najukusnije što smo probali, a izuzetak nisu ni šnicle koje nam je pripremila za avgust. Priprema je neverovatno brza i jednostavna, a ostatak praktično "odradi" rerna. Uživajte.

  • Sastojci:
  • 6 šnicli od svinjskog vrata
  • začini i malo brašna
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 3 šargarepe
  • 300 ml kuvanog paradajza
  • 300 ml vode
  • 2 čena belog luka
  • malo ulja za prženje

Priprema:

Meso začiniti, uvaljati u brašno, pa kratko sa obe strane ispržiti u ulju. Luk iseckati na krupnije šnite, šargarepu izrendati, pa prodinstati u ulju gde se i meso pržilo. Kada luk i šargarepa omekšaju, vratiti šnicle u šerpu, preliti paradajzom i vodom, začiniti po ukusu, pokriti folijom i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, nekih sat i po, do dva.

Pogledajte kako se pravi ovo ukusno jelo.

This browser does not support the video element.

Milica Radović šnicle iz rerne  Milica Radović

Pire krompir je idealan kao prilog ovim šniclama. Prijatno!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako se spremaju faširane šnicle?  Kurir televizija

Izvor: Stvar ukusa