1. U borovnice umešate kašiku brašna pa ih stavite u frižider.
2. U jednoj činiji izmešajte suve sastojke. U drugoj vlažne sastojke: zamenu za jaje, mleko, med, sok pomorandže, ulje i ekstrakt vanile. Zatim suve sastojke dodajte vlažnima.
3. Pecite palačinke na srednje jakoj vatri dok se sa svake strane ne zarumene. Poslužite ih s medom, kriškama sveže pomorandže i borovnicama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: alternativa-za-vas.com
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno