Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najukusnije posno jelo: Paprike punjene pasuljem

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Jelo koje obožavaju sve generacije!

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Potopite pasulj u vodu i ostavite nekoliko sati (najbolje preko noći). 


Sastojci:

200 g pasulja

glavica crnog luka

čen belog luka

ulje

mlevena slatka paprika

2. Promenite vodu i pasulj kuvajte dok zrna ne omekšaju. 

3. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, dodajte mlevenu papriku i oceđen pasulj. Paprike pripremite za punjenje, pa ih napunite pasuljem.

4. Poređajte ih u dublju šerpu (najbolje u zemljani lonac), podlijte vodom, pa pustite da se lagano krčkaju. 

5. Kada su gotove, zapecite ih u rerni.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti