1. Potopite pasulj u vodu i ostavite da stoji. Potom kratko prokuvajte, iscedite, nalijte novom vodom, pa dodajte dve iseckane glavice crnog luka i 5 kašika ulja i kuvajte dok se pasulj ne raskuva.
2. U drugoj šerpi izdinstajte sitno seckani kiseli kupus sa malo ulja (ili masti). U posebnoj šerpi zagrejte ostatak ulja i ispržite preostalu iseckanu glavicu crnog luka. Dodajte kašiku slatke paprike, pržite još oko 60 sekundi, pa umešajte isceđen kuvani pasulj i dinstani kupus.
3. Posolite i pobiberite po želji, promešajte i zapecite u rerni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Novosti
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Krompir zapečen sa kobasicama i sirom
Zapečeni makaroni sa sirom i slaninom
Recept za svinjetinu sa sosom od senfa
Kako da napravite najhrskaviji karfiol