Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posni recept: Kiseli kupus sa pasuljem

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Jedno posno jelo koje je idealno u zimskim danima!

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Potopite pasulj u vodu i ostavite da stoji. Potom kratko prokuvajte, iscedite, nalijte novom vodom, pa dodajte dve iseckane glavice crnog luka i 5 kašika ulja i kuvajte dok se pasulj ne raskuva. 


Sastojci:

500 g pasulja 

3 glavice crnog luka

12 kašika ulja

2 manje glavice kiselog kupusa

slatka paprika

so, biber

2. U drugoj šerpi izdinstajte sitno seckani kiseli kupus sa malo ulja (ili masti). U posebnoj šerpi zagrejte ostatak ulja i ispržite preostalu iseckanu glavicu crnog luka. Dodajte kašiku slatke paprike, pržite još oko 60 sekundi, pa umešajte isceđen kuvani pasulj i dinstani kupus.

3. Posolite i pobiberite po želji, promešajte i zapecite u rerni.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Novosti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti