NAJBOLJI RECEPT ZA PEČENI KROMPIR: Spremljen na puteru i parmezanu biće lepši nego iz restorana (VIDEO)

Kada ga probate, pečeni krompir ćete praviti samo ovako.

Printscreen/Youtube/Cookist Wow

Pečeni krompir iz rerne mnogima je omiljeni prilog, a pripremljen po ovom receptu toliko je dobar da može da se jede sam. Sada kod kuće, uz par jednostavnih koraka možete da napravite krompir bolji nego iz restorana. Na umeću bi vam pozavideli i iskusni kuvari, a priprema je baš laka. 

  • Sastojci:
  • 70 g putera rastopljenog
  • 4 kašike parmezana
  • ¼ kašičice belog luka u prahu
  • so i biber po ukusu
  • 7-8 srednjih krompira

Priprema:

Krompir očistite i isecite na pola. Na plehu pomešajte rastopljeni puter, parmezan, beli luk u prahu, so i biber. Ravnomerno rasporedite smesu putera i sira na pleh i sloj krompira sa presečenom stranom na dole. Premažite krompir sa malo putera i pospite još parmezana. Pecite 20-25 minuta na 210°C.

This browser does not support the video element.

Najbolji recept za pečeni krompir  instagram/cookistwow

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE