Salate su odlično i ukusno predjelo, a ove godine je napravite malo drugačije. Ova salata sa mesnim nareskom može da se služi i kao namaz uz vruć hleb, a možete da je služite kao svakodnevni obrok, ali i kaofantastično novogodišnje predjelo. Ulepšaće svaku trpezu, a sprema se poprilično jednostavno.
- Sastojci:
- 1 crni luk
- 5-6 kiselih krastavaca
- 1 kašičica senfa
- 3 kašike majoneza
- 1 kašičica slatke paprike
- 2 jajeta
- 400 g svinjskog nareska
Priprema:
Crni luk sitno iseckajte, a krastavac izrendajte. Posolite i pobiberite, pa promešajte. Dodajte senf, majonez, slatku papriku i sitno seckana jaja, koja ste prethodno skuvali. Dobro promešajte. Na kraju dodajte i mesni narezak i sve dobro sjedinite. Ostavite je u frižideru 2 sata.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE