Sara Džesika Parker postala je jedna od najpoznatijih žena u Holivudu od kada je počela da igra Keri Bredšo u seriji Seks i grad 1998. Kao 57-godišnja glumica, supruga, majka i modna ikona, Sara dobija mnogo pitanja o tome kako izgleda tako sjajno i kako je održala tako dobro zdravlje i vitku liniju tokom godina.

U poznatoj emisiji magazina Vog - 73 pitanja sa Sarom Džesikom Parker, jasno je već u prvih nekoliko minuta da ona zna kako da uživa u svojim omiljenim stvarima, posebno kada je u pitanju hrana. "Koja je tvoja omiljena hrana?" „Pečena piletina“, kaže ona. "Šta voliš da stavljaš na pizzu?" „Kobasicu, papriku, luk“, odgovara ona. "Koje je tvoje omiljeno piće?" "Koka kola." "Koji je tvoj omiljeni dezert?" "Brauni moje sestre." I na kraju, "crna čokolada ili mlečna čokolada?" „Mlečna čokolada“, odgovara ona.

Trudi se da ljubav prema hrani prenese i na svoju porodicu. Voli da kuva pa su im zajednički obroci nešto u čemu svi uživaju. Čini se da zna kako da uravnoteži svoju ljubav prema hrani sa brigom o svom zdravlju, jer veoma voli da šeta i to radi svakodnevno. 

Ipak, i ona ima neke čudne navike u ishrani na primer ukoliko ništa ne snima obično ne doručkuje već samo popije kafu ujutru. A ukoliko snima onda ima obilan doručak. Iako je ljubitelj kafe, uvek se ograničava na samo jednu šoljicu dnevno. „Volim da kuvam kafu kod kuće, iako popijem samo jednu šoljicu ujutru." Voli ponekada da uživa u čaši vina ili koktela Kosmopolitan.

Uz sve ove zdrave navike, nije ni čudo zašto popularna Keri Bredšo izgleda super i sa 57 godina!

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE