I u ovoj epizodi Talije smo u potrazi za junakinjama koje su skupile hrabrost u svoju damsku torbicu i uzele stvari u svoje ruke. Una i Yeya prepoznale su trenutak za okretanje novog lista i zakoračile u potpuno nepoznato. Hrabrimo vas da uradite isto sa vašim životom, i pomažemo da prepoznate trenutak, koji će možda biti prekretnica za vas.

Neobično toplo vreme u novembru odvelo nas je put Vračara, u Krunsku ulicu. Tamo nas je ugostila Una Nikolić u svom concept storu FAB living by Una. Uživajući u prelepom ambijentu razgovarale smo o uživanju u privatnom biznisu, njegovim prednostima ali i manama. Jelena Atanasković, koja se takođe od skoro našla u vodama privatnog biznisa, pričala nam je kako joj se javila ideja da napravi prepoznatiljiv brend Fantasia di Yeya, aplicirajući autentične manastriske ornamente na moderne odevne komade.

Učimo kako da preskočimo prepreke i zakoračimo u neizvestnost. Da li će nam ta neizvesnost dosaditi posle nekog vremena, ili je to ipak ljubav i strast koja se hladi tokom vremena?

Pogledajte novu epizodu Talije.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU