Da li i vi ovako cedite hranu, kroz poklopac na loncu ili presipajući iz lonca u veliku plastičnu cediljku koju morate da držite u sudoperi kako vrela voda ne bi iscurela svuda po kući?
Da li znate da ovako možete izgoreti ne samo prste vrelom vodom koja curi sa strane, već vam ista ta voda može prsnuti i na lice ako velika količina hrane jako padne u drugu posudu? To vam može naneti ozbiljan bol i ožiljak koje će duuugo, dugo trajati.
A pored tog najvećeg problema, javljaju se i brojni drugi: cediljke ili su previše velike, ili su previše male, ili se za njih lepi hrana. Da ne pričamo o tome da su uglavnom veličine lonca i da ih treba zasebno prati plus što zauzimaju mnogo mesta kada su odložene. Zato vam predlažemo drugačiji, ali definitivno najjednostavniji i najbezbedniji način da procedite skuvanu hranu.
PogledajteOVDEBETTER STRAINERspecijalnu cediljku! Po čemu se ova ceiljka razlikuje od brojnih drugih?
• Rastegljiva je i može da se fiksira na šerpe/tiganje/lonce različitih dimenzija
• Ne morate da je držite drugom rukom dok jednom držite posudu, pa je samim tim rizik od opekotina znatno manji
• Hrana se za nju ne lepi
• Ne morate da prljate više posuda (ako inače cedite tako što presipate iz jedne posude u drugu, kao što većina radi)
• Spljoštena je, pa zauzima vrlo malo mesta za razliku od običnih žičanih cediljki
Dimenzije: prečnik bez širenja – 24cm; prečnik raširene cediljke – 30cm
Ova neverovatno praktična cediljka je pogodna za ceđenje namirnica svih vrsta: voća, povrća, testenina. Izuzetno lako se fiksira, ne spada sa posude prilikom ceđenja hrane i vrlo lako se pere.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem