Ljubitelji kokosa, ovo je recept za vas.
Potrebno je:
200 g brašna
100 g kokosa
100 g posnog margarina
malo džema
100 g šećera
1/2 praška za pecivo
1 vanilin šećer
malo kisele vode
Priprema:
U činiju sipati brašno, dodati kokos, rastopljen maslac, šećer, prašak za pecivo, vanilin šećer i malo kisele vode i zamesiti srednje trvrdo testo.
Razviti oklagijom za pola sam i seči kvadrate staviti u sredinu džema spojiti strane i redjati u pleh u koji sre stavili pek papir.
Peći na 200 stepeni oko 20 min. Uvaljati u prah šećer i sladiti se..
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus