Ljubitelji kokosa, ovo je recept za vas.
Potrebno je:
200 g brašna
100 g kokosa
100 g posnog margarina
malo džema
100 g šećera
1/2 praška za pecivo
1 vanilin šećer
malo kisele vode
Priprema:
U činiju sipati brašno, dodati kokos, rastopljen maslac, šećer, prašak za pecivo, vanilin šećer i malo kisele vode i zamesiti srednje trvrdo testo.
Razviti oklagijom za pola sam i seči kvadrate staviti u sredinu džema spojiti strane i redjati u pleh u koji sre stavili pek papir.
Peći na 200 stepeni oko 20 min. Uvaljati u prah šećer i sladiti se..
Bezglutenska torta sa jabukama po receptu Džejmija Olivera
Posni slavski kolač za Svetog Nikolu
Belgijski vafli sa rumom koji donose sreću u novoj godini
Kako da napravite domaći posni namaz od leblebija i pečenih paprika
Korpice od pire krompira sa mlevenim mesom