Za ovaj obrok vam treba samo 8 sastojaka.
Sastojci:
1 kg telećeg filea
150g pančete
1 čen belog luka
1 paket bukovače
0,03 l konjaka
50 g peršuna
so po ukusu
biber po ukusu
Priprema:
Iseći teleći file na manje medaljone i malo ih začiniti. Pančetom rolovati obod medaljona i probosti čačkalicom. Zagrejati tiganj i lagano pržiti sa svake strane po 2-3 minuta. Dok se meso peče, zagrejati tiganj i staviti malo putera. Kada se puter rastopio ubaciti bukovaču koju ste prstima kidali, nit po nit. Dodati i beli luk sečen na sitno i dinstati sve zajedno nekoliko minuta. Preliti konjakom i flambirati. Kada je alkohol ispario ubaciti medaljone i seckani peršun i sve zajedno ukrčkati par minuta. Servirati i uživati.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus