Iskoristite sezonu kopriva i od njih napravite ukusnu supu u koju se dodaju i jaja.
Retko ko će odbiti tanjir ukusne bele čorbe, a njena priprema je vrlo jednostavna.
Naučite kako se pravi domaćinska pileća supa sa rezancima koju će svi voleti.
Posni paprikaš je vrlo raskošan, a dominiraju šampinjoni i tikvice.
Potaž od dve vrste pečuraka će vas oduševiti svojim ukusom, u sebi ima belog luka i bibera, te je vrlo aromatičan.
Čorba od belog pasulja i praziluka je obrok na kašiku u kome ćete da uživate. Lagano i aromatično jelo.
Posno varivo na vodi sa keljom i belim pasuljem priprema se za samo pola sata i jede se toplo.
Riblja čorba sa belom ribom i ikrom je vrlo izdašna i odlična posna opcija za ručak.
Pileći potaž pravi se sa različitim povrćem i vrlo je lagan, pa može da se jede i za večeru.
Dimljeni paradajz potaž sa kukuruznim mafinima može da se zamrzne, i da se i supa i mafini koriste kada poželite...
Potaž od slatkog krompira i sočiva, kremast i začinjen, savršen za laganu večeru.
Prolećni potaž od praziluka i krompira je tako jednostavno jelo, a vrlo okrepljujuće.
Od spanaća možete da napravite mnogo ukusnih jela, a danas vam predlažemo i ovu preukusnu čorbu.
Super brza meksička čorba je vrlo začinjena i aromatična.
Kremasti potaž od šargarepe i paradajza je aromatična zbog lovorovog lista koji se ubacuje.