Dobrodošli u novu priču, novu predjubilarnu Taliju! Očekuje vas prava mala gozba, servirali smo sjajnu temu, koja će nas navesti na mnoga razmišljanja.
Sa Marinom Tadić, pričamo već započetu priču - o eri emotikona, provodu u vreme tagovanja i Instagrama, dobijamo raport iz prve ruke, kako zapravo izgleda zabava novih generacija. Vodimo vas i u jedan od zaštitnih znakova Beograda - Čumićevo sokače, gde ćemo biti u poseti umetnicima i kreativcima. Tamo ćemo saznati kakve će boje i mirisa biti ovo proleće.
Opustite se i uživajte!
PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus