Pripremiti ih možete i veče pre, pa ujutro samo navaliti na ovaj aromatičan doručak. 

Potrebno vam je: 

- 2 banane 

- 100 g ovsenih pahuljica 

- 150 ml mleka (kravlje,bademovo...) 

- Prstohvat cimeta 

- Orašasti plodovi (bademi, orasi, lešnici 

Pogledajte i Recept za puding Jelene Đoković: Uveče ga napravite, ujutru ga jedite

Postupak pripreme: 

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Bananu izgnječite pomoću viljuške dodajte joj ovsene pahuljice, cimet i mleko. Dodajte čašu vode i prstohvat soli. Po vrhu rasporedite drugu bananu koju ste iseckali na kolutiće i pospite orašastim plodovima. Pecite oko 20 minuta do pola sata, dok ovsene pahuljice ne upiju svu tečnost.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/