Pripremiti ih možete i veče pre, pa ujutro samo navaliti na ovaj aromatičan doručak.
Potrebno vam je:
- 2 banane
- 100 g ovsenih pahuljica
- 150 ml mleka (kravlje,bademovo...)
- Prstohvat cimeta
- Orašasti plodovi (bademi, orasi, lešnici
Pogledajte i Recept za puding Jelene Đoković: Uveče ga napravite, ujutru ga jedite
Postupak pripreme:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Bananu izgnječite pomoću viljuške dodajte joj ovsene pahuljice, cimet i mleko. Dodajte čašu vode i prstohvat soli. Po vrhu rasporedite drugu bananu koju ste iseckali na kolutiće i pospite orašastim plodovima. Pecite oko 20 minuta do pola sata, dok ovsene pahuljice ne upiju svu tečnost.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom