Na službenim profilima Kensington palate objavljena je vest kako je par doneo odluku o tome ko će biti zadužen za pravljenje njihove svadbene torte.
Pogledajte i Ovo su 6 najpopularnijih mladenačkih torti tokom istorije (VIDEO)
"Princ Hari i Megan Markl odabrali su Kler Ptak, vlasnicu Violet Cake poslastičarnice u istočnom Londonu, da bude zadužena za izradu njihove svadbene torte", stoji u saopštenju.
Iz palate dodaju i da je kraljevski par naručio tortu od limuna s kremom od maslaca koja će svojim ukusom i cvetnom dekoracijom pristajati proleću, pa će i biti obeležena njegovim plodovima.
Pogledajte i kako je izgledala mladenačka torta Kejt Midlton i princa Vilijama
Inače, Kler Ptak odrasla je u Kaliforniji, a svoj posao pod imenom Violet Bakery pokrenula je 2010. godine u rodnom gradu. Počela je sa štandom na Brodvejskoj pijaci, a kako se ubrzo istakla svojim organskim i zdravim kolačima i poslasticama, Kler je posao preselila u Englesku i tako u Londonu otvorila poslastičarnicu Violet Cake.
Megan i princ odlučili su se za nju, upravo zbog načina pripreme, svežih i organskih namirnica i izuzetnog ukusa koji obeležava njene slatkiše.
Pogledajte i Plan ishrane Megan Markl: Buduća supruga princa Harija otkrila kako održava vitku liniju
"Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena zbog toga što ću praviti tortu za Megan i princa", izjavila je Kler i istakla kako je posebno raduje to što će sarađivati sa njima, jer zna da oboje znaju da prepoznaju kvalitet i sve što ona ulaže u izradu svojih slatkiša.
"Princ Hari i Megan raduju se što će ovu ukusnu tortu podeliti sa svojim gostima na venčanju u palati Vindsor 19. maja", naveli su s dvora.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: story.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus