Sastojci:
– 150 g crne čokolade
– 1 šolja pahuljica riže
Priprema:
Čokoladu otopite na laganoj vatri. Kada smesa postane homogena, pomešajte sa pahuljicama riže. Mešajte nekoliko minuta dok se sastojci ne sjedine.
Nakon toga smesu sipajte u kalup obložen papirom za pečenje. Kad se smesa malo prohladi, ostavite je u frižideru 30-tak minuta.
Kolač secite na kocke.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Ljepota i zdravlje
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus