Vulkan je nedavno objavio knjigu Hrono kuhinja, autorke Ane Ćubele.
Za razliku od nebrojenih dijeta koje se zasnivaju na svakojakim odricanjima, često vrlo mučnim i nimalo bezazlenim po zdravlje, ova ishrana ne zahteva nikakve žrtve: i dalje ćete moći da jedete svoja omiljena jela, samo ćete naučiti kako da ih koncipirate i kada da ih konzumirate.
A kada jednom pređete na hrono, više nećete želeti da se hranite drugačije i trajno ćete uživati u svim blagodetima ovog režima. Uz osnovne smernice za početnike, ali i korisne savete za one koji su već hrono, u ovom kuvaru pronaći ćete sjajne ideje za svaki obrok u toku dana. A tu je i posebno poglavlje o prazničnoj trpezi, koje će vam otkriti kako da priredite pravu gozbu za svoje proslave – i sve to na hrono način.
Počnite odmah: uživajte u sjajnim jelima i obradujte svoje telo zdravim načinom ishrane,.
Stvar ukusa i Vulkan vas nagrađuju!
Jedan čitalac koji se prvi javi na i-mejl stvarukusa@adriamedia.rs i pošalje tačan odgovor na pitanje: "Ko je autor kuvara Hrono kuhinja u izdanju Vulkana?", dobiće jedan primerak kuvara.
Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.
Napomena: Dobitnik će biti kontaktiran putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Kako da kolači duže ostanu sveži
Goveđi paprikaš sa šargarepom i krompirom
Nutricionisti otkrili magični recept za sos koji ide u sve, od mesa do salata