Poznata kulinarska blogerka iz Hong Konga koja je imala priliku da proba ovu neverovatnu kreaciju, je u svom postu na Instagramu rešila da da odgovor na ovo pitanje.
Neverovatan sendvič u bojama duge sadrži četiri vrste sira, a svaka boja ima drugačiji ukus.
“Tost košta 6 dolara i obojeni sirevi su od lavande (plavi), bosiljka (zeleni), paradajza (crveni) dok je žuti zapravo kombinacija četiri vrste sira (mocarela, čedar, grijer i ementaler). Tost je bio hrskav, ali su ukusi lavande i paradajza bili isuviše suptilni. Najbolji je bio sir sa bosiljkom, ali ni on nije bio dovoljno jak. I sve je bilo previše masno. Kvalitet je bio krajnje prosečan, ali ne mogu da poreknem da je sendvič neverovatno fotogeničan”, stoji u njenom postu.
Dok ne dobijete priliku da i vi probate ovaj neverovatan sendvič uživajte u fotografijama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: 24sata.rs
attachment-duga_sendvic1 Foto: Profimedia/Shutterstock
attachment-duga_sendvic2 Foto: Profimedia/Shutterstock
attachment-duga_sendvic3 Foto: Profimedia/Shutterstock
“Tost košta 6 dolara i obojeni sirevi su od lavande (plavi), bosiljka (zeleni), paradajza (crveni) dok je žuti zapravo kombinacija četiri vrste sira (mocarela, čedar, grijer i ementaler). Tost je bio hrskav, ali su ukusi lavande i paradajza bili isuviše suptilni. Najbolji je bio sir sa bosiljkom, ali ni on nije bio dovoljno jak. I sve je bilo previše masno. Kvalitet je bio krajnje prosečan, ali ne mogu da poreknem da je sendvič neverovatno fotogeničan”, stoji u njenom postu.
Dok ne dobijete priliku da i vi probate ovaj neverovatan sendvič uživajte u fotografijama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: 24sata.rs
attachment-duga_sendvic1 Foto: Profimedia/Shutterstock
attachment-duga_sendvic2 Foto: Profimedia/Shutterstock
attachment-duga_sendvic3 Foto: Profimedia/Shutterstock
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.