Za ovaj slatkiš ne treba vam puno vremena.
Sastojci:
- 7 kašika brašna
- 6 jaja
- 3 kašike šećera
- pola litre mleka
- prstohvat soli
- kockica putera za podmazivanje
- 1 šolja odleđenog i oceđenog crvenog voća - maline, višnje
Priprema:
Zagrejati rernu na 200 C. Podmazati pleh. Umotiti sve sastojke, a voće staviti na kraju. Peći dok testo ne dobije zlatnu boju, a na kraju posuti prah šećerom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus