Potrebno je:
Za palačinke: 250g brašna, 3 jajeta, 500ml mleka, 250ml vode, 3 kašike ulja
Za nadev: 200 g pršute, 200 g kačkavalja
Za poh: 3 jajeta, 100g kukuruznog griza
Pogledajte i Recept za najmekše domaće uštipke
Priprema:
Umutite testo za palčinke, i ako je pregusto po potrebi dodajte još malo vode. Ispecite palačink, pa ih ostavite da se prohlade.
Pršutu isecite na šnite, pa ih dalje usitnine rukom. Na svaku palačinku poređajte listove kačkavalja i malo pršute i zamotajte je.
Umotane palačinke spuštaje u umućena jaja, pa u kukuruzni griz i pržite na vrelom ulju.
Vreme pripreme je oko 1h i 20minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: opanak.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus