RECEPT ZA ČOKOLADNI PUTER: Zaboravićete na krem - odličan namaz za hleb i palačinke, a evo gde se čuva da duže traje

Umesto krema namažite ovaj čokoladni puter na hleb i uživajte.

Shutterstock

Ovaj čokoladni puter je poseban dodatak doručku ili branču. Neverovatan je na tostu i može se koristiti čak i kao namaz za palačinke ili vafle.

Koliko dugo traje čokoladni puter?

Ovaj puter možete držati u posudi za puter u frižideru 2-3 meseca.

Sastojci:

  • pola šolje putera, omekšalog
  • 85 g poluslatke čokolade, rastopljene i ohlađene na sobnoj temperaturi

Priprema:

U činiji umutite puter dok ne postane kremast, 2-3 minuta. Postepeno dodajte otopljenu čokoladu i mutite dok se ne sjedini. Poslužite na sobnoj temperaturi i po želji na hlebu.

Izvor: Stvar ukusa

*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE