1. U 1 dl hladne vode dodajte brašno i vanilin šećer, i dobro izmešajte.
2. Šećer sipajte u šerpu i istopite tako da se karamelizuje a da ne izgori.
3. Sklonite s vatre i dodajte 4 dl vode, margarin i čokoladu, pa mešajte na tihoj vatri dok ne provri.
4. U to ukuvajte pripremljeno brašno i vanilin šećer, pa kuvajte tri minuta. Dodajte koru pomorandže.
5. Ohladite toliko da počne da se steže, pa ga dobro izmešajte.
6. Filujte oblande ravnomerno, malo ih pritisnite nekim poslužavnikom da se bolje slepe. Secite ih ukoso.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus