1. Belance penasto umutiti sa limunovim sokom i postepeno dodavati šećer. Mutiti dok se ne dobije čvrst sneg.
2. Špricem istiskati puslice željenog oblika i veličine na pleh obložen peki paprom.
3. Sušiti sat vremena u rerni na 130 stepeni.
Puslice
Tako jednostavno a tako zanimljivo. Priprema je brza a sušenje traje dva sata.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus