1. Umutite jedno jaje, mast, med, mleko i šećer, piše Stil. Kuvajte dok se svi sastojci dobro ne sjedine. Dodajte drugo jaje i brašno.
2. Isecite testo na 4 dela, raširite ih i pecite na 180 stepeni dok ne postane svetlo braon boje.
3. Nadev: Promešajte pola mleka i pola šećera i ostavite da proključa. Dodajte brašno i preostalu količinu mleka, pa sve zajedno sipajte u ključalo mleko. Zatim ostavite da se ohladi.
4. Uzmite prvi komad pečenog testa, preko njega namažite pola nadeva, pa ga pokrijte drugim drugim komadom. Preko njega namažite džem od šljiva i pokrijte ga trećim komadom pečenog testa. Preostali nadev namažite preko toga i pokrijte poslednjim komadom testa.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa