1. Umutiti jaja sa šećerom i dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo, zatim maslac otopljen, koricu limuna, vanili šećer i mleko.
2. Sve lepo izjednačiti i sipati u silikonske kalupe za mafine sa cvetovima do pola, a zatim u svaki dodati kašičicu džema, pa onda dopuniti sa testom.
3. Peći na 200 C oko 15-20 min.
4. Kad se malo prohlade izvaditi iz kalupa. Čokoladu istopiti sa 2-3 kašike ulja, dobro izmešati pa u svaki kalup staviti po 1 malu kašičicu rastopljene čokolade.
5. Zatim kolačiće ponovo vratiti u svaki kalup u koji je bio i malo pritisnuti.
6. Ostaviti da se čokolada dobro ohladi i stegne a zatim ih izvaditi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Kod bake u gostima