Šećer ušpinujte sa šoljicom vode, dodajte i vanilin šećer, sklonite sa vatre, umešajte čokoladu i na kraju kada se prohladi umešajte maslac i kesten pire.
Mutite viljuškom dok masa ne postane ujednačena. Na tacni prvo poredjajte po tri plazme, koje prethodno kratko potopite u mlakom mleku.
Odredite dužinu kolača prema broju plazme, premažite filom, onda poredjajte po dve plazme, premažite ih filom i na kraju stavite po jednu plazmu .
Ceo kolač premažite filom i pospite mlevenim lešnikom, ili po vašoj želji, može i rendanom čokoladom. Ostavite neko vreme da kolač omekne, onda secite trougliće i sladite se
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus