1. U mikser posudu staviti žumanca i šećer u prahu i miksati dok se smesa ne sjedini.
Ne gasiti mikser.
2. Dodati slatku pavlaku, par minuta nakon toga i maskarpone sir.
3. Sve zajedno mutiti mikserom dok masa ne postane glatka. U skuvanu kafu dodajte čašicu.
Mogu se koristiti čaše, ali može da se pravi i u tepsiji.
4. Piškote umočiti u mešavinu kafe i ruma i stavljati u čašu (po 4 piškote).
5. Nakon toga u čašu naliti prethodno umućen fil, skoro do vrha i kroz cediljku pospite kakao u prahu.
6. Držati u fridižeru (mnogo je bolje u zamrzivaču, ali treba paziti da čaša ne pukne), najmanje 2 sata. Nakon toga poslastica je spremna za serviranje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: tajnikuvar.rs