1. U velikoj posudi, mešajte krem sir i maslac zajedno dok se ne sjedine.
2. Dodajte mrvice keksa i dobro mešajte.
3. Dodajte šećer u prahu.
4. Pokrijte i ohladite u frižideru najmanje 1 sat, a može da odstoji i preko noći.
5. Stavite komad pak papira i pomerite smesu iz frižidera.
6. Formirajte kugle kašikom predviđenom za to.
7. Vratite u frižider 10-20 minuta ako su suviše mekane.
8. Čokoladu istopite u mikrotalasnoj, mešajte svakih 15 sekundi kako se ne bi stvrdnula. Umočite kugle u čokoladu. Vratite ih na papir i ostavite da se ohlade dok se čokolada ne stvrdne.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus