Poslužite posle ručka ili kada vam dođu gosti, jer zaista se lako pravi, a sve sastojke imate kod kuće.
Sastojci:
- 1 jaje
- 60 g šećera
- 75 ml mleka
- 60 ml ulja
- 125 g brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 200 ml slatke pavlake
- 1 kesica vanilin šećera
- 100 g krem sira
- 200 g jagoda
- mrvljena čokolada
Priprema:
Umutite jaje sa šećerom, pa dodajte mleko, ulje i prosejano brašno sa praškom za pecivo. Posle svakog dodavanja mutite. Sipajte smesu u kalup dimenzija 27x26 cm obložen pek papirom. Pecite na 180°C nekih 15 minuta.
Umutite slatku pavlaku sa vanilin šećerom, pa dodajte krem sir i sve sjedinite. Rasporedite smesu pored biskvita, pa poređajte preko sečene jagode i iseckanu čokoladnu.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs