1. Jaja umutiti sa šećerom, vanilin šećerom,a onda staviti da se kuva na pari. Pri kraju kuvanja dodati 100 gr čokolade.Skloniti na stranu da se fil ohladi.
2. Posebno izmiksati margarin i onda ga dodati u prohlađen fil.
3. Sa polovinom fila premazati patišpanj i urolatti ga.
4. Od rolata koso iseći jedno parče i taj kosi deo prisloniti uz rolat da formira kao drvo.
5. Istopiti 200 gr čokolade i dodati u drugu polovinu fila, a onda dodati i krupno seckane orahe.
6. Sve dobro promešati, da se fil izjednači a onda sa njim premazati neravnomerno tortu.
7. Ukrasite sa žele bombonama ili nekim drugim cvetićima, listovima,pečurkicama...
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus