1. Umutiti belanca u čvrst sneg. Postepeno dodavati šećer u prahu i na kraju mlevene bademe. Zamesiti rukom. Peći u manjem okruglom plehu na 150 stepeni oko pola sata. Kora treba da porumeni ali se nikako ne sme presušiti. Pečeno i ohlađeno testo preseći na 2 ili 3 kore.

2. Žumanca umutiti sa šećerom. Kafu umutiti u dve kašičice vode i dodati žumancima. Umutiti puter penasto i dodati napravljenoj masi. 

3. Premazati kore i završiti kremom. Ostaviti malo krema za dekoraciju. 

4. Ukrasiti listićima badema i puslicama od krema napravljenim uz pomoć šprica.


Sastojci:

Za biskvit:
7 belanaca
200 g šećera
200 g mlevenih badema

Za fil:
7 žumanaca
150 g šećera u prahu
3 kašičice instant kafe
150 g putera

Za dekoraciju:
100 g listića badema