1. Umutite žumanca sa prah šećerom i postepeno dodajte brašno, prethodno čvrsto umućena belanca i istopljen maslac. Od ove smese ispecite 6-10 kora (kore pecite na dnu naopako prevrnute šerpe ili okruglog pleha, posute bašnom). Istopite šećer sa sirćetom i dobijeni karamel prelijte preko najuspelije kore, a dok se karamel još nije stvdrnuo nožem označite parčiće.
2. Za fil umutite jaja, šećer u prahu i rendanu čokoladu, pa mutite dok se smesa ne zgusne. Ohladite smesu, a zatim dodajte vanilu, maslac i sve dobro umutite. Ređajte red kore red fila, a na kraju stavite koru sa karamelom i ukrasite je šlagom po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus