1. Sve sastojke za koru stavite u posudu i umutite glatko testo.
2. Sipajte u okrugli kalup obložen masnim papirom i pecite u rerni na 180 stepeni oko 45 minuta. Koru ohladite i vodoravno presecite na tri dela.
3. Od sojine pavlake izmiksajte šlag.
4. Na pari otopite 400 g čokolade, dodajte 250 g šlaga, šećer, vanilu, umutite mikserom, umešajte ostatak šlaga i ohladite u frižideru.
5. Donju koru nafilujte 1/3 krema, poklopite drugom korom i tako redom dok ne potrošite sav materijal.
Od preostale čokolade nožem napravite rolnice i ukrasite tortu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs