1. Sve sastojke, osim čokolade, snažno promešajte da se dobro sjedine.
2. Dobijenu masu podelite na dva jednaka dela i ostavite ih da odstoje najmanje dva sata u frižideru.
3. Kada se obe mase dobro ohlade, u jednu dodajte na pari istopljenu čokoladu i snažno promešajte.
4. Smesu bez čokolade istanjite i njome obložite plitak, četvrtast pleh.
5. Odozgo rasporedite smesu sa čokoladom. Po želji prekrijte glazurom od čokolade i do serviranja čuvajte u frižideru.
6. Pre serviranja isecite na štanglice.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem