1. Sve sastojke, osim čokolade, snažno promešajte da se dobro sjedine.
2. Dobijenu masu podelite na dva jednaka dela i ostavite ih da odstoje najmanje dva sata u frižideru.
3. Kada se obe mase dobro ohlade, u jednu dodajte na pari istopljenu čokoladu i snažno promešajte.
4. Smesu bez čokolade istanjite i njome obložite plitak, četvrtast pleh.
5. Odozgo rasporedite smesu sa čokoladom. Po želji prekrijte glazurom od čokolade i do serviranja čuvajte u frižideru.
6. Pre serviranja isecite na štanglice.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus