1. Sve sastojke, osim čokolade, snažno promešajte da se dobro sjedine.

Sastojci:

400 g margarina

10 kašika vode

400 g šećera u prahu

400 g mlevenih lešnika

400 g mlevenog posnog keksa

100 g čokolade za kuvanje

2. Dobijenu masu podelite na dva jednaka dela i ostavite ih da odstoje najmanje dva sata u frižideru.

3. Kada se obe mase dobro ohlade, u jednu dodajte na pari istopljenu čokoladu i snažno promešajte.

4. Smesu bez čokolade istanjite i njome obložite plitak, četvrtast pleh.

5. Odozgo rasporedite smesu sa čokoladom. Po želji prekrijte glazurom od čokolade i do serviranja čuvajte u frižideru.

6. Pre serviranja isecite na štanglice.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: posnajela.rs