1. Upržiti luk, zatim dodati rendanu tikvicu, rendanu šargarepu i rendani krompir. Sve prodinstati, a zatim dodati pirinač.

Sastojci:

začinsko povrce

beli luk

majčina dušica

so

biber

1 glavica crnog luka

150g pirinča

2 krompira

3 šargarepe

1 tikvica

10 paprika (babura)

2. Sve sastojke lepo promešati i začiniti po ukusu, a zatim dodati kasicicu, alevu papriku i kašiku brašna.

3. Napravljenim nadevom puniti paprike i zatvarati ih kolutovima krompira. Kuvati paprike u sosu od paradajza sa malo vode. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa

Izvor: mojkuvar.com