1. Upržiti luk, zatim dodati rendanu tikvicu, rendanu šargarepu i rendani krompir. Sve prodinstati, a zatim dodati pirinač.
2. Sve sastojke lepo promešati i začiniti po ukusu, a zatim dodati kasicicu, alevu papriku i kašiku brašna.
3. Napravljenim nadevom puniti paprike i zatvarati ih kolutovima krompira. Kuvati paprike u sosu od paradajza sa malo vode.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa
Izvor: mojkuvar.com
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom